大学英语四级词汇训练500题4

2008-01-31 02:00:13  www.zuowen1.com  第1英语作文网  
  • 内容显示中
    大学英语四级词汇训练1200题

    Test 4

    1.Even though he has lived in China for many years, Mark still can not _______ himself to the Chinese customs.

    A.adopt B.adjust C.adapt D.accept

    2.He tried to _______ with the manager for has salary.

    A.evaluate B.object C.bargain D.pause

    3.To some _______, Mary still does not understand this unit. But she herself does not believe so.

    A.extend B.part C.extent D.content

    4.Great Britain and France will hold a _______ regarding some European economic problems.

    A.conference B.reference C.conversion D.cooperation

    5.Since he often travels on business, he can _______ himself to sleeping in any place he can find.

    A.make B.accustom C.force D.let

    6.He has _______ much time and energy for his invention.

    A.contained B.proceeded C.consumed D.paid

    7.A good teacher always tries to _______ students to ask question.

    A.encourage B.obey C.recall D.spread

    8.If you want to see the chairman of the department, you’d better make an _______ with his secretary first.

    A.admission B.agreement C.appointment D.alphabet

    9.They say the new film is a(n) _______ picture so they won’t go to see it.

    A. internal B.odd C.interesting D.dull

    10.The judge _______ the murderer to twenty years in prison.

    A.required B.ordered C.indicated D.sentenced

    11.This university has _______ a great deal since our last visit.

    A.appeared B.altered C.approached D.admired

    12.She is narrow minded and always _______ what other people have.

    A. jealous B.owes C.misses D.envies

    13.When he woke up from his dream, the frightened boy tried to _______ his mother’s arm.

    A.grape B.grey C.grip D.grave

    14.Mary has never been _______ a ship.

    A.abroad B.aboard C.above D.absorb

    15.The modern camera lens may be coated with more than ten _______ for each piece of its glass.

    A. levels B.stories C.layers D.formations

    16.The thief was _______ by the police at the railway station.

    A.carpet B.mined C.captured D.mounted

    17.In fact, there is no _______ liberty in any country.

    A.adequate B.absolute C.private D.practical

    18.There is too much noise outside. I can not _______my attention on my work.

    A.connect B.flat C.fill D.concentrate

    19.While studying at U.C.L.A.,Mr.Wang _______ his old friend, whom he has not seen for nearly twenty years.

    A.encountered B.whispered C.swung D.maid

    20.The _______ production of engines in our factory has doubled this year.

    A.manual B.annual C.amount D.alike

    21.The Foreign Minister made an excellent _______ on the current international situation.

    A.committee B.command C.comment D.commission

    22.They _______ cattle mainly for the international market.

    A.carpenter B.district C.ox D.breed

    23.He went to the dance last night but couldn’t find a _______ because of his strange clothes.

    A.pond B.saddle C.partner D.salad

    24.Her father will never _______ of her going to study in the United States alone.

    A.prove B.agree C.admit D.approve

    25.I wish I could _______ you somehow for your kindness.

    A.straw B.issue C.reward D.own

    26.Our teacher was _______ by the funny story.

    A.naked B.yielded C.amused D.expanded

    27.The young people made a new _______ to the governor

    A.proposal B.submerge C.tendency D.thread

    28.In the film we saw last night, the hero _______ his wife to death with his sword.

    A.throat B.thrust C.trust D.thread

    29.If there is no other way to save a _______ person in a tall building on fire, fire fighters may spread a net into which the person can jump.

    A.volt B.wrapped C.trapped D.deserted

    30.Since 1978, many new _______ have been developed in our university to meet the increasing demands of the students.

    A.disciplines B.entrances C.checks D.flames

    31.How can we finish the work in the _______ of any other helpers?

    A.era B.haste C.spare D.absence

    32.The wounded soldiers’ blood _______ the ground red at the front.

    A.died B.dumped C.drawed D.dyed

    33.There are two governments in this country. But neither of them is regarded as the _______ one by the other.

    A.panel B.legal C.purple D.republic

    34.The question then ________: What are we going to do when we graduate from the university?

    A.raises B.arouses C.arises D.rises

    35.The _______ between the two playing periods of a football game is only a few minutes.

    A. internal B.reserve C.interval D.radium

    36.What we need to learn is how to put theory into _______ when we begin our fieldwork here.

    A.appearance B.application C.accomplish D.achievement

    37.It is a _______ truth that man is the only animal that has the power to speak and reason.

    A.worthy B.virtual C.universal D.indefinite

    38.His speech _______ the young people to continue their study.

    A.glanced B.delayed C.inspired D.created

    39.The ground around here is mostly _______ and not very good for farming.

    A.board B.clay C.kid D.wax

    40.Some people say that education is the best _______ for children.

    A. investigation B.organization C.investment D.origin

    41.She likes the _______ flower instead of the natural one.

    A. article B.adventure C.ancient D.artificial

    42.This highway runs _______ to the railway.

    A. identical B.suitable C.parallel D.distribution

    43.The rent for this house is $ 250. But you need also pay $50 first as the _______.

    A.deposit B.council C.desired D.submitted

    44.The rebuilding plan was _______ to the committee.

    A.taped B.admitted C.desired D.submitted

    45.Jack London worked very hard and finally he _______ success.

    A.made B.found C.sought D.achieved

    46.It’s just _______ bite. There is nothing to worry about.

    A.a vessel B.a temple C.an insect D.an arbitrary

    47.Jack is _______ of stealing the books from the library.

    A.accused B.witnessed C.strained D.found

    48.Metals expand when they are heated and _______ when cooled.

    A. indicate B.eliminate C.conquer D.contract

    49.In order to _______ a good knowledge of English, he gave up his job and went to study in an English school.

    A.require B.inquire C.acquire D.address

    50.He checked carefully to _______ the possible errors in his design.

    A.eliminate B.exceed C.enlarge D.vibrate

    答案:
    1.C 2.C 3.C 4.A 5.B 6.C 7.A 8.C 9.D 10.D 11.B 12.D 13.C 14.B 15.C 16.C 17.B 18.D 19.A 20.B 21.C 22.D 23.C 24.D 25.C 26.C 27.A 28.B 29.C 30.A 31.D 32.D 33.B 34.C 35.C 36.B 37.C 38.C 39.B 40.C 41.D 42.C 43.A 44.D 45.D 46.C 47.A 48.D 49.C 50.A

免责声明:本站文章均由网上收集,所有文章仅供学习参考之用,版权和著作权归原作者所有,请在24小时内删除! 如果您发现侵犯您的权益,请即时通知,本站将立即删除!

发表评论/ 全部评论

  • 验证码:
  • 验证码:
  • 匿名发表: