大学英语四级词汇训练500题5

2008-01-31 02:00:13  www.zuowen1.com  第1英语作文网  
  • google显示中
    Test 5

    1.His proposal is _______ to all of us and you do not need to tell us more about it.

    A.apparent B.appearing C.approaching D.apart

    2.This mountain range has many high _______ and fertile valleys.

    A.peaks B.hills C.phases D.pink

    3.He gave us a good _______ of his experience.

    A.demonstration B.frequency C.descripton D.instruction

    4.You have your choice of three _______ of ice cream.

    A.varieties B.tops C.respects D.decks

    5.This sick man was _______ in a blanket.

    A. input B.issued C.ensured D.wrapped

    6.This is the military ________. Nobody is allowed to get in without permission.

    A.bond B.zone C.butter D.zoo

    7.Rock music usually _______ the young people in most countries.

    A.applies to B.appeals to C.amazes D.actress

    8.Would he have seen you if you hadn’t _______ to him?

    A. intended B.waved C.expressed D.debt

    9.Everyone _______ the right to his own opinion.

    A. imitates B.requests C.deserves D.outlines

    10. I’m worried about the appearance of the floor. I need to _______ it.

    A.clean B.fix C.wax D.oven

    11. He felt _______ of what he had done in school.

    A.shy B.ash C.advisable D.ashamed

    12. Milk,butter,and cheese are _______ here from the farms.

    A. imported B.transferred C.transformed D.transported

    13.I never realized that someday I would be married to a _______.

    A.molecule B.oxygen C.genius D.rug

    14.We all _______ your coming to help us.

    A.appropriate B.appreciate C.admit D.affect

    15.What they are _______ about is which comes first: the chicken or the egg?

    A.summing B.striking C.stirring D.arguing

    16.I certainly didn’t intend to _______ your plans.

    A.upset B.shake C.shave D.drag

    17.If you want a pen, look inside the _______ of the desk.

    A.box B.drawer C.major D.melt

    18.Under no _______ will I go there again.

    A.circumstances B.situation C.giant D.happen

    19.This supermarket developed rapidly under his _______.

    A.administration B.suggestion C.approach D.appearance

    20.That is a _______ point of view. I don’t agree with you.

    A.crystal B.protein C.union D.conservative

    21.That radio company is so big that it has a lot of _______ in foreign countries.

    A. introducers B.instructors C.conductors D.agents

    22.I am afraid it was a _______ for you to do this.

    A.bother B.bitter C.bake D.band

    23During these ten years, many new methods have been _______ in the field of foreigh language teaching.

    A.adopted B.adapted C.alarmed D.aided

    24.That is _______ behavior and nobody likes it.

    A.whistle B.structural C.selfish D.fur

    25.Yesterday was such a _______ day we decided to go for a drive.

    A.glorious B.dynamical C.avenue D.invitation

    26.Two lines can form an infinite number of _______.

    A.ankles B.angles C.angels D.adults

    27.He needed a _______ operation.

    A.missile B.indirect C.income D.minor

    28.Most people say that the new film is a ______.

    A.mystery B.smart C.furniture D.custom

    29.They serve _______ food in this restaurant.

    A.castle B.glue C.delicious D.wing

    30.We are leaving this afternoon, but we have not _______ our suitcases yet.

    A.trapped B.insulted C.packed D.invited

    31.The _______ of the house is beautifully painted.

    A.underneath B.well C.interior D.image

    32.A general _______ is held in the United States every four years.

    A.selection B.choice C.election D.choose

    33.His friend was injured in an airplane _______.

    A.break B.crash C.fail D.falling

    34.I am a new _______. I was hired yesterday.

    A.employer B.employee C.employment D.fence

    35.I didn’t know where to send this _______ letter.

    A.registered B.maid C.mail D.male

    36.What are the _______ farm products in this region?

    A.principle B.princess C.principal D.prince

    37.Alan is a good football player and never breaks _______.

    A. legal B.regulations C.limitation D.agreement

    38.In college I _______ in science. What was your major?

    A.majored B.ordered C.recorded D.touched

    39.The first part of this paper is the _______ review.

    A. literature B.field C.study D.phenomenom

    40.The next time I buy a TV set, I’m going to buy one with a larger _______.

    A.front B.screen C.part D.menu

    41.This is the Chinese _______, translated from English.

    A.publication B.editor C.printing D.version

    42.He is a T. A. In the Department of English. T. A. Means teaching _______.

    A.assistance B.assistant C.associate D.assit

    43.Get up early and run every day. You will _______ a lot from it.

    A.receive B.make C.benefit D.win

    44.He always takes pride in his work. He is very _______.

    A.humble B.devoted C.respective D.formal

    45.Tomorrow we will _______ our day of independence.

    A.favor B.expose C.roar D.celebrate

    46.Your _______ in teaching is different from mine.

    A.altitude B.approach C.fuel D.lump

    47.How much are you going to _______ me for repairing this bike?

    A.charge B.request C.require D.need

    48.Culturally, this country is divided into two _______.

    A.tides B.sections C.verses D.yards

    49.Peter had his piano _______ yesterday and the result is excellent.

    A.tuned B.turned C.tied D.wound

    50.He said he is my _______ friend but I don’t think so.

    A. intensive B.onion C.intimate D.occasion

    答案:
    1.A 2.A 3.C 4.A 5.D 6.B 7.B 8.B 9.C 10.C 11.D 12.D 13.C 14.B 15.D 16.A 17.B 18.A 19.A 20.D 21.D 22.A 23.A 24.C 25.A 26.B 27.D 28.A 29.C 30.C 31.C 32.D 33.B 34.B 35.A 36.C 37.B 38.A 39.A 40.B 41.D 42.B 43.C 44.B 45.D 46.B 47.A 48.B 49.A 50.C

免责声明:本站文章均由网上收集,所有文章仅供学习参考之用,版权和著作权归原作者所有,请在24小时内删除! 如果您发现侵犯您的权益,请即时通知,本站将立即删除!

发表评论/ 全部评论

  • 验证码:
  • 验证码:
  • 匿名发表: