zuowen.freekaoyan.com
大学英语四级词汇训练500题3
zuowen.freekaoyan.com

2008-01-31 02:00:04  www.zuowen1.com  第1英语作文网  
zuowen.freekaoyan.com
  • 内容加载中...
    zuowen.freekaoyan.com
    Test 3

    1.This watch is _______ by hand, not by machine, so it is very expensive.

    A.flat B.coined C.bored D.manufactured

    2.These two horses look so much alike that we can not _______ one from the other.

    A.differ B.detail C.distinguish D.defeat

    3.The president of that company was very calm during the political _______.

    A.failure B.fashion C.proceed D.crisis

    4._______ is usually the chief enemy of the camera lens.

    A.Oxxasion B.vain C.Moisture D.Deck

    5.The _______ left the ship after sixty hours of hard struggle.

    A.dash B.cell C.crew D.gay

    6.On our way to Beijing, we visited Xi’an, a city of two million _______, and stayed there for two days.

    A. insects B.human C.inhabitants D.flights

    7.One of the main reasons for air pollution is that many cars _______ smoke into the atmosphere.

    A.gather B.hire C.discharge D.escape

    8.Don’t forget to _______ to let us know you arrived safely.

    A.cable B.cage C.border D.bay

    9.She gave him a _______ that she could not come to his party.

    A.mistress B.shoot C.neck D.hint

    10.When the temperature is below zero, water will _______.

    A.freeze B.virtue C.sink D.seek

    11.1,3,5,7 and 9 are _______ numbers and 2,4,6 and 8 are not.

    A.odd B.even C.extra D.nut

    12.He always _______ to everything and never agrees with anybody.

    A.projects B.gives C.folds D.objects

    13.I was born in Japan, but I have _______ Chinese citizenship.

    A.retained B.represented C.reported D.required

    14.He made a rough _______ of the first floor of that building, showing us where his office was located.

    A.painting B.illustration C.drawing D.sketch

    15.He is deeply _______ in the trouble of his company.

    A. involved B.occurred C.packed D.represented

    16.He always leaves _______ for all the words he does not know in his translation.

    A.blankets B.blind C.black D.blanks

    17.Smoking and drinking are regarded as _______ in some countries because they do no good to health.

    A.vices B.habits C.customs D.copies

    18.The news has not yet been officially _______ by the government.

    A.struck B.confirmed C.founded D.pointed

    19.These are two _______ issures, but people often take them as one.

    A.ruin B.nest C.distinct D.castle

    20.What _______ did you watch on television last night?

    A.wave B.frequency C.channel D.tunnel

    21.The Bushmen are _______ hunters even though their weapons are primitive.

    A.favourite B.original C.sufficient D.expert

    22.Before he left the White House, the president made a _______ speech.

    A.quaarel B.symbol C.automobile D.farewell

    23.The local government has begun a _______ in this city to cut down the traffic accidents.

    A.protest B.punishment C.protection D.project

    24.It is highly _______ that he come here tomorrow to join us.

    A.desirable B.doubtful C.good D.wanted

    25.A new idea began to _______ from his mind when he was on his way back home.

    A.emerge B.output C.starve D.tend

    26.If you just stay in this city for few days, we can give you a _______ library card and you can still make use of the books in the city library.

    A.terminal B.temporary C.regular D.chamber

    27.When you buy anything expensive, never forget to ask for the _______ from the shop.

    A.render B.trust C.receipt D.tale

    28.These programs are designed for those young people who want to _______ higher education but do not have enough time to go to university.

    A. insure B.purse C.purchase D.pursue

    29.In order to write his paper, he borrowed a lot of _______ books from the school library.

    A. implication B.reference C.sample D.saucer

    30.When he opened the door, he used too much force and _______ the key.

    A.trailed B.varied C.twisted D.wicked

    31.When heated, water changes into _______.

    A.solid B.vapour C.liquid D.air

    32.What she achieved in her research might _______ what she had been expecting.

    A.exceed B.exclaim C.excess D.extend

    33.It is _______ to anyone here that the department chairman has refused to support the new project.

    A.factor B.false C.evident D.elastic

    34.He _______ his father in appearance but not in height.

    A.repeats B.looks C.resembles D.likes

    35.Both O.J.Simpson and Jim Brown have been ______ as the greatest players in the history of football.

    A.ranked B.recorded C.stocked D.stripped

    36.The airplane took off soon. It was like being on an old train ______ from side to side and going faster and faster.

    A.surrounding B.foregoing C.swaying D.frowning

    37.This is a poem about _______ life in the American West.

    A.bay B.chamber C.frank D.dozen

    39.What they produced has no any _______ value. But it is very useful to their research.

    A.filter B.fold C.partial D.commercial

    40.When talking about Chinese culture, people often _______ its origin with the Yellow River.

    A.worship B.vain C.reveal D.associate

    41.As a chairman for nearly ten years, Professor Smith has never _______ to anything dishonest.

    A.beard B.attached C.granted D.kept

    43.The ---_______ between Chinese and Japanese is not so obvious so that it is not easy to distinguish between people from the two countries.

    A.distinction B.equivalent C.index D.murder

    44.When he caught a _______ of his girl-friend in the rain, Jack asked the taxi driver to stop to pick her up.

    A.harbour B.kettle C.glimpse D.scale

    45.He’ll always be _______ to you for what you’ve done.

    A.peaceful B.secure C.grateful D.companion

    46.In Nearly any country, there always exists a _______ gap between the old and the young.

    A.generation B.helicopter C.noticeable D.ounce

    47.Excuse me, sir. Could you please tell me what number I should dial to get the _______.

    A.throat B.verse C.conductor D.operator

    48.Without the _______ materials imported from abroad, Japan can hardly produce anything.

    A.storey B.valuable C.spare D.raw

    49.We may be able to _______ you in some way if you can not finish your work on time.

    A.resist B.insist C.assist D.disease

    50.She always dreamed of an _______ job even when she was ten years old.

    A. ideal B.indirect C.absolute D.aid

    答案:
    1.D 2.C 3.D 4.C5.C 6.C 7.C 8.A 9.D 10.A 11.A 12.D13.A 14.D 15.A 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.D 22.D 23.D 24.A 25.A 26.B 27.C 28.D 29.B 30.C 31.B 32.A 33.C 34.C 35.A 36.C 37.A 38.C 39.D 40.D 41.C 42.B 43.A 44.C 45.C 46.A 47.D 48.D 49.C 50.A
    zuowen.freekaoyan.com
zuowen.freekaoyan.com

免责声明:本站文章均由网上收集,所有文章仅供学习参考之用,版权和著作权归原作者所有,请在24小时内删除! 如果您发现侵犯您的权益,请即时通知,本站将立即删除!

zuowen.freekaoyan.com
zuowen.freekaoyan.com
zuowen.freekaoyan.com

发表评论/ 全部评论

  • 验证码:
  • 验证码:
  • 匿名发表: